Sabien Tiels maakt nieuwe ‘We zullen doorgaan’ versie

Het nummer van Ramses Shaffy ‘We zullen doorgaan’ is door Sabien Tiels uit Ophoven gekozen als cover om mensen in deze Corona-tijd een muzikaal hart onder de riem te steken.

Vele artiesten maken creaties rondom het Coronavirus. In de regio gingen al vele artiesten Sabien voor, sommigen met een zelfgemaakt nummer, anderen met een cover. Onder dat laatste mom heeft de uit Ophoven afkomstige Sabien Tiels een nummer gemaakt. Ze heeft bewust voor Ramses Shaffy gekozen: “ik stak mijn voorliefde voor Ramses Shaffy nooit onder stoelen of banken. Dit lied is meer dan ooit van toepassing. Ik heb er mijn eigen ding mee”, aldus Sabien Tiels.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.