Streekproducten weer volop aanwezig

Eindelijk staat er aangenaam lenteweer op het programma. Tot en met Goede Vrijdag loopt het kwik ’s middags op naar zo’n 20 tot mogelijk 24°, aldus de meteorologen. De aanloop naar Pasen wordt zonnig, warm en droog. Tijd om lokale producten te proeven en van te genieten, die momenteel weer volop verkrijgbaar zijn.

Aardbeien, asperges, blauwe bessen en champignons zijn om van te smullen en de rozen zijn om van te genieten.

Corona beperkt noodgedwongen de vrijheid, “Maar iets wat zeker wel nog mag is genieten van het Kinrooise witte goud”, aldus burgemeester Jo Brouns van de gemeente Kinrooi. Hij laat weten dat de Koningin van de groenten weer verkrijgbaar is. “Onze hoevewinkels nemen alle veiligheidsmaatregelen strikt in acht waardoor mensen op een veilige manier de lekkerste asperges van Vlaanderen kunnen kopen”, aldus burgervader Brouns.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *