Terhills overgenomen door berelieve gasten gedurende coronalockdown

Tijdens een ommetje door de buurt – op weliswaar gepaste afstand van andere wandelaars – kan je ze niet missen: de knuffelberen achter het raam. Nu laat ook Terhills zich inspireren door de actie #berenjacht. Dat doen ze door hun eigen teddy’s te trakteren op een ontspannen dagje Terhills: “Zo zetten we in de kijker dat we zelfs tijdens de lockdown werken aan onze gastvrijheid en denken aan onze gasten. De beren houden hun plekje binnen warm tot zij ons terug kunnen komen bezoeken”, aldus hotelmanager Christiaan van Kesteren.

Toen de Britse auteur Michael Rosen ‘Wij gaan op berenjacht’ schreef in 1989, had hij nooit kunnen vermoeden dat het kinderboek dé inspiratie zou vormen voor een internationale actie tijdens de coronapandemie van 2020. Een actie die ook het hospitality team van Terhills niet onberoerd liet.

“De knuffelberen verschenen enkele weken voor het eerst achter de ramen van heel wat Vlaamse gezinnen. Het is aan voorbijwandelende buurtkinderen om ze te spotten en desgewenst bijhorende opdrachten uit te voeren. Dit vonden wij bij Terhills zo leuk en hoopgevend, dat we meteen plannen begonnen smeden om op onze eigen manier mee te doen aan de #berenjacht”, klinkt het bij Melodie Lateur, communicatiemanager van Terhills. En zo checkten er een dertigtal teddy’s in bij Terhills Hotel. All-inclusive, natuurlijk.

“Nu ons hotel, ons restaurant en heel wat andere faciliteiten in Terhills zijn afgesloten voor het publiek, leek het ons wel leuk de knuffelberen ook hier bij ons een pronkplek te geven”, gaat Melodie Lateur verder. De beren zelf komen spotten is niet mogelijk aangezien Terhills de coronarichtlijnen strikt opvolgt, daarom organiseerde het team van Terhills een ludieke fotoshoot met de pluizige modellen.

“Na al die daagjes achter het raam poseren, hadden onze beren wel een luilekkerdagje verdiend. Een beetje badderen, lekker zonnen langs het water of een ontbijtje nuttigen in Terhills Brasserie … Er valt hier zo veel te beleven. Helaas blijven de deuren van Terhills Hotel, Terhills Cablepark en Connecterra (enkel toegankelijk voor omwonenden) nog even gesloten, maar met de berenactie houden we ons serviceniveau alvast op peil. En dat leverde heel leuke beelden op!”

 

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *