Vliegtuig brengt regio in kaart

Donderdagmiddag kregen we veel meldingen van een vliegtuig dat boven onze regio op en neer bleef vliegen. Enig speurwerk bracht ons bij een bedrijf uit Deinze dat eigenaar is van het betreffende toestel. Vansteelandt Smart Survey Services. Wij vroegen en kregen een woordje uitleg:

Het is inderdaad één van onze vliegtuigen die vandaag gedetailleerd 3D beelden opneemt van Maaseik. Dit gebeurt in het kader van ons Plan3D Content Programma (Plan3D by Vansteelandt) waarbij we volledig Vlaanderen dekkend inwinnen.

De Plan3D data is uniek voor Vlaanderen en biedt een schat aan informatie voor een grote verscheidenheid aan professionele gebruikers. Met Plan3D brengen wij de werkelijke terreinsituatie met hoge nauwkeurigheid en detail tot op de werkplek waardoor de gebruiker alle nodige informatie kan verzamelen en opmetingen kan uitvoeren zonder zich op het terrein te hoeven begeven. In het huidige Corona-tijdperk is dit bijgevolg een heel nuttige tool.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *