Vreemd verkeersongeval in Oudsbergen

Politie Carma

Op de Weg naar Zwartberg in Oudsbergen is afgelopen nacht omstreeks 04.00 uur een auto tegen een verkeerslicht gebotst. De Fiat Bravo met Frans kenteken kwam door de klap op zijn dak terecht. Een getuige merkte meteen na het ongeval enkele verdachte handelingen op aan het voertuig en hoorde mogelijk een geweerschot.

De inzittenden ontvluchtten de locatie. Politie CARMA kon ter plaatse geen betrokkenen meer aantreffen. Het is niet duidelijk of er iemand gewond raakte. Het parket liet een verkeersdeskundige, een speurhondengeleider en een wapendeskundige ter plaatse gaan. Het gerechtelijk labo voerde een sporenonderzoek uit.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *