WZC Maaspoorte Maaseik heeft nog geen corona-besmettingen

Maaspoorte Maaseik

Naar aanleiding van het artikel dat verscheen over personen die aan Corona zijn overleden in Neeroeteren reageert burgemeester Johan Tollenaere van de Stad Maaseik: “Ik krijg veel vragen over de Woonzorgcentra in onze stad. Ik kan u melden dat wij in ons publiek, OCMW-WZC ‘Maaspoorte’ nog geen enkele besmetting hebben (tot op dit moment). Helaas is het privaat-WZC ‘Het Park’ inderdaad al hard getroffen.

Heel wat bewoners overleden en zijn ziek, ook veel personeelsleden zijn ziek. Tollenaere heeft vanochtend overleg gehad met de verantwoordelijken van ‘Het Park’. “Het agentschap Zorg en Gezondheid gaan dit WZC prioritair behandelen en testen”, aldus de burgemeester van de Stad Maaseik. Ze hebben bij ‘Het Park’ in Neeroeteren vanwege de besmettingen een grote nood aan beschermingspakken en -schorten. “Wie hen hiermee kan helpen is een held. Dus wie contacten heeft in andere sectoren, bedrijven, die dat normaal ook in stock hebben en die dat zouden willen delen, laat het weten”, zo besluit Johan Tollenaere.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *