WZC Maaspoorte Maaseik houdt deuren ook gesloten voor bezoek

WZC Maaspoorte blijft gesloten voor extern bezoek. Dat maakte burgemeester Johan Tollenaere van de Stad Maaseik zojuist bekend. “We hebben net ons crisisoverleg gehad in het WZC. Veel familieleden vroegen om de strenge maatregelen te behouden. We gaan dat ook doen. We hebben momenteel geen besmette patiënten, we hebben ook geen zieke personeelsleden. We willen dat zo houden”, zo laat hij desgevraagd weten.

Belangrijk (voor buitenstaanders) is te weten dat de sfeer in het WZC goed is. “Ons personeel, onze verzorgers en animatieteam verrichten momenteel wonderen, onze bewoners kunnen in een mooie afgesloten tuin even buiten wandelen, ze spreken via video van Skype, FaceTime en Whatsapp men hun naasten, sommigen komen even aan een ‘geklapt’ venster of via de tuin en met respect voor de afstandsregels contact hebben met hun naasten”, aldus burgemeester Tollenaere.

Ook de Woonzorgcentra in Kinrooi en Bree hebben al laten weten vooralsnog geen bezoek toe te staan.

Daarnaast had de burgervader nog mooi nieuws. “Ik mocht gisteren mijn auto vol laden met wegwerpschoenen bij de Amerikaanse Stock in Neeroeteren en heb ze net afgeleverd!”

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.