Kinrooise voetbalclub zet een punt achter het lopende seizoen

FC Maasland Noordoost Kinrooi voetbal

Vanaf maandag 18 mei zijn de corona maatregelen voor sportclubs versoepeld. Hierdoor zouden voetbalclubs onder strenge voorwaarden de trainingen terug kunnen opstarten. De Kinrooise voetbalclub FC Maasland NO kiest er echter voor om niet verder te gaan omdat ze de extra werkzaamheden die erbij komen kijken hun trainers niet aan willen doen.

Trainen mag momenteel enkel in groepen van maximaal twintig personen met respect voor de 1,5 meter afstandsregel. Fysiek contact is verboden waardoor veel trainingselementen geen deel uit kunnen maken van een training. Verder worden er strenge hygiënische maatregelen opgelegd. Kleedkamers en douches zijn niet ter beschikking en toiletten dienen ontsmet te worden na ieder gebruik. De trainers dienen dit allemaal te controleren wat de focus van de training sterk verminderd, dat is de insteek van FC Maasland NO.

Dit heeft het bestuur van de Kinrooise club doen besluiten om geen trainingen meer te organiseren in het nog lopende seizoen 2019-2020. Het nieuw seizoen start in juli.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *