Grensproblematiek opeens landelijk nieuws

De landelijke media heeft de problematiek dat België de grenzen nog steeds gesloten laat massaal opgepikt. Kranten, tijdschriften maar ook TV-zenders, brengen volop nieuwsberichten over de situatie die momenteel veel mensen in onze regio kopzorgen kost.

Een online petitie om de grenzen snel te openen is al duizenden malen ondertekend. En terwijl overal het signaal steeds duidelijker wordt dat de Belgische regering de grenzen moet openen, wordt geen helderheid hierover gegeven.

Inmiddels zijn er op deze site al vele artikelen geschreven over de grensproblematiek. Deze zijn via deze link na te lezen.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

2 reacties op “Grensproblematiek opeens landelijk nieuws”

  1. Mijn man en ik leven nu al 10 jaar hier in Belgie. Wij zijn afkomstig van Duitsland. Het gaat ons niet over het openen van de grens voor de algemene toerisme. We willen alleen over de grens voor een bezoek bij onze familie. We hebben en doen het nog steeds alle maatregeln gevolgd maar het word tijd dat we Familie weer terug mogen zien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *