Brandweer moet omrijden vanwege gesloten grens in tussen Molenbeersel en Stramproy

brandweer

De brandweer is vrijdagmiddag omstreeks 14.15 uur gealarmeerd voor een buitenbrand in Stramproy. Doordat de grens gesloten was, diende de brandweer om te rijden.

Er werd een hevige rookontwikkeling waargenomen bij de Rietbroek, meldt WeertdeGekste. Uiteindelijk bleek op een perceel, net over de grens aan de Oude Stramproyerweg in Molenbeersel, een buitenbrand te woeden.

De brandweer van Weert en Stramproy moest een omweg maken via een akker omdat de grenswegen waren afgesloten met betonblokken. Naast de Nederlandse brandweer was ook de Belgische brandweer ter plaatse.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

6 reacties op “Brandweer moet omrijden vanwege gesloten grens in tussen Molenbeersel en Stramproy”

 1. Nou ja, beter de brandweer dan een ambulance, zullen we dan maar denken zolang die Waalse kliek de Vlaamse grenzen treiteren.

 2. @david die blokkades komen van de gemeente en niet van Brussel. Deze hadden allang weggehaald kunnen worden. Maar het is in de pers pleiten voor grenzen open en in de bestuurskamer stug dichthouden.

 3. @J.Jansen Zou kunnen, waren het niet ook de burgemeesters zelf die er in het begin juist on vroegen? #dubbelspel

 4. Nou Pierke het zal maar bij jouw thuis zijn dan maakt het niet meer uit wie er komt Belgen of uit Nederland als ze maar komen en snel maar ze moeten wel door kunnen zonder die grens blokkades!

 5. @Pierke:
  Kerel, weet je wel dat ambulances en politie bij nood óók grensoverschrijdend opereren?
  Iets met ” één Europa “, al krijgt één en ander wel een beetje een bijsmaak nu, zeker met zulke nationalistische gedachtes die je steeds vaker terugleest, bij het enge af.

  Ben je ECHT ‘beter’ omdat je wiegje toevallig op een andere lengte-en-breedte graad heeft gestaan dan die van een ander?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *