Containerpark Bree vanaf 19 mei niet meer op afspraak

Vorige maand startte men bij het Containerpark Bree met een afsprakensysteem op het recyclagepark. Op deze manier probeerde het stadsbestuur de toestroom van mensen wat te beperken om de veiligheid van zowel bezoekers als parkwachters te kunnen garanderen. Dit zal vanaf 19 mei komen te vervallen.

Na evaluatie merkte men dat dit afsprakensysteem niet langer nodig is. Vanaf dinsdag 19 mei kan men dus terug zonder afspraak terecht op het containerpark. Men kan ook vaker een bezoek brengen dan eenmaal om de 14 dagen. Hou er rekening mee dat er nog steeds een beperkt aantal bezoekers tegelijk wordt toegelaten en dat dit mogelijk voor wachtrijen kan zorgen.

De overige veiligheidsmaatregelen blijven nog steeds van kracht:
*hou voldoende afstand
*kom alleen naar het park
*denk aan een goede handhygiëne

Voor de goede orde is het tot en met zaterdag 16 mei nog wel nodig om een afspraak vast te leggen via 089 84 85 00.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *