De combinatie is mogelijk: tópvolleybal op een tópschool

Schoolgaande jeugd droomt soms meer van sport dan van school. Voor ouders en leerkrachten is het dan moeilijk om zo’n opgroeiende tiener met een passie ‘bij de les’ te houden met de nochtans wijze woorden ‘éérst school, dan volleybal’. Waarom niet een best of both worlds?

Campus Mosa-RT (Katholiek Secundair Onderwijs Maaseik-Kinrooi) heeft een vrij complete waaier aan studierichtingen te bieden en pakt vanaf komend schooljaar uit met een uniek project voor de 2e en 3e graad: een volwaardig schooltraject in combinatie met topvolleybal, voor jongens en meisjes!

Mosa-RT wil dromen laten uitkomen en kiest voor een unieke volleybalopleiding tijdens het middelbaar waarbij men samenwerkt met JARACO LVL Ladies Volley Limburg en GREENYARD Maaseik, beide absolute top in Limburg en ver daarbuiten! Dankzij een lessenrooster op maat kunnen gedreven scholieren met een volleybalpassie een volwaardige studiekeuze in de 2e en 3e graad combineren met professionele volleybaltrainingen onder deskundige begeleiding in de STEENGOED Arena.

Voor het volleybalpakket wordt de beste volleybalknowhow ingeschakeld: actieve samenwerking met Julien Van de Vyver (éminence grise van het damesvolleybal, trainer JARACO LVL, eerder trainer Nederlandse belofteteam) en met Joel Banks (succestrainer GREENYARD Maaseik, 2x trainer van het jaar), terwijl Lore Gillis (Ex Yellow tiger, trainer Topsportschool, kapitein JARACO LVL) hoofdtrainer wordt en kan rekenen op een staf van gediplomeerde assistent-trainers.

Scholieren vanaf de tweede graad met een uitgesproken volleybaldroom, die aanleg en vooral wilskracht hebben om deze droom waar te maken komen hiervoor in aanmerking. Meer informatie kan men online vinden.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *