K!Di laat ook tijdens de lockdown van zich horen

Door de coronamaatregelen werden alle repetities bij K!Di afgelast, het koorweekend werd geannuleerd en ook het jaarlijks concert zal niet kunnen doorgaan. “Toch proberen we er samen het beste van te maken en laten we onze leden niet in de steek”, klinkt het bij K1Di in Dilsen-Stokkem.

Wat een uitzonderlijk kampweekend zou worden, namelijk het verlengde 1 mei- weekend, leek een doodgewoon weekend aan huis te worden. “Onze jeugdwerking stak echter de koppen bijeen en werkte tal van activiteiten uit om vanuit ‘ons kot’ toch dat heerlijke K!Di- gevoel te creëren.
We werden verrast met een ochtendgym, kregen een K!Di- quiz gepresenteerd en op zondag gingen we op pad voor het K!Di- dorpsspel. Dit alles onder veilige omstandigheden uiteraard.
Zo werd het toch nog een leuk K!Di- weekend, tof! Bedankt jeugdwerking!”

“Tijdens de vele online repetities kreeg Fabienne het idee om een speciaal project uit de grond te stampen en deed ze een oproep aan onze hele K!Di- ploeg om een filmpje in te zingen en aan haar door te sturen. De reacties waren zeker verrassend te noemen. Daarop volgden voor haar heel wat uurtjes knip- en plakwerk… en uiteindelijk kon ze heel trots het prachtige resultaat publiek maken. We willen graag zoveel mogelijk mensen hiermee bereiken en een hart onder de riem steken in deze moeilijke tijd.
Het is een hartverwarmende samenzang van groot en klein, waar we als koor heel fier op zijn.
In onderstaande link kan u het filmpje bekijken.”

“Wij zullen de komende tijd onze online- repetities verderzetten en kijken er natuurlijk naar uit om zo snel mogelijk terug voor ons publiek te kunnen zingen.”

Foto: Filip Bude

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.