Kinrooise studenten kunnen gaan studeren in bij Agropolis of De Stegel

Studenten uit de gemeente Kinrooi die op zoek zijn naar een openbare ruimte om in alle rust te kunnen blokken, zijn vanaf maandag 25 mei tot 3 juli 2020 welkom in GC De Stegel of het incubatorgebouw van Agropolis Kinrooi. Men kan er gratis terecht. Er wordt enkel gevraagd om vooraf even te reserveren.

In het verleden werd de hoofdbibliotheek opengesteld voor studenten. Omdat de bibliotheek momenteel nog gesloten is en omdat aparte of grotere ruimten eerder aangewezen zijn omwille van Covid-19 zijn er twee andere plekken ter beschikking van de studenten.

Van maandag tot en met vrijdag kan de grote zaal van GC De Stegel iedere dag van 08.00 tot 20.00 uur een favoriete studieplek worden. Rekening houdend met social distancing kunnen er 72 plaatsen voorzien worden in deze nieuwe, grote studiezaal. Een plekje kan via mail gereserveerd worden of bel even met zaalverantwoordelijke Eric Van den Heuvel via 0492 25 54 17.

In het incubatorgebouw van Agropolis Kinrooi kan men ook een flexwerkplek reserveren om te studeren. Daar kan men iedere werkdag terecht van 09.00 tot 17.00 uur na reservatie via info@agropolis.be of via 089 41 09 00. Op deze locatie moet men wel rekening houden dat je de eerste minuten verliest door het prachtige uitzicht over de Maasplassen…

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *