Maaseiker burgemeester Tollenaere: ‘Beleid rammelt van alle kanten!’

“Het amateurisme en de laattijdigheid van de communicatie één week na de persconferentie is onvoorstelbaar.” Dat schrijft burgemeester Johan Tollenaere van Maaseik op sociale media. Hij doelt hiermee op de persconferentie van vrijdag 25 april die op een laat tijdstip op een knullige manier werd gegeven. “Voor onze regio zijn er nog zoveel vragen onbeantwoord”, zo liet hij eerder weten.

Tollenaere spreekt zijn verwondering uit: “We zagen dat in de loop van vandaag de website waar wij al onze informatie vandaan moeten halen ‘offline’ ging. Tot onze verwondering zijn er dingen die gisterenavond al online werden gezet of die aan sportfederaties werden gemeld nu terug veranderd. Voor de periode 4 tot en met 10 mei is de oldtimer nu terug geschrapt én men stelt ook dat ‘les geven, training geven’ (denk aan tennis, padel, hondenschool, paardrijden, …) niet mag”, aldus burgemeester Tollenaere.

De burgemeester laat het er niet bij zitten. “Onze staatsstructuur kraakt in al haar voegen en in deze crisistijd/noodtoestand is dat onverantwoord. Ik heb aan mijn collega’s gevraagd om contact op te nemen met minister van Sport, Ben Weyts, om duidelijkheid te krijgen voor wat betreft sportzaken”, zo laat Tollenaere weten.

Het is niet de eerste keer dat Johan Tollenaere zich laatdunkend uitlaat over de opgelegde regelgeving. Op zijn Facebookpagina communiceert hij regelmatig zaken rondom deze crisis waarbij hij niet onder stoelen of banken schuift dat hij het er niet mee eens is.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

3 reacties op “Maaseiker burgemeester Tollenaere: ‘Beleid rammelt van alle kanten!’”

  1. Wanneer gaat de grens naar Nederland eindelijk open, niet normaal voor grensbewoners die connecties hebben in Nederland. Het blijft maar duren.

  2. Ik heb een zeilboot in Zeeland waarvoor duur liggeld is betaald. In Nederland kan men er verblijven om het onderhoud van de boot te verzorgen. Dit is een essentiële noodzaak!!
    Wanneer kunnen Belgen naar hun boot in Nederland??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.