Mariagebedshoekje in kerk van Ophoven

In de Sint-Servatiuskerk van Ophoven heeft de pastorale werkgroep van Ophoven een Mariagebedshoekje gemaakt. Het beeld van Onze Lieve Vrouw dat vroeger in de sacramentsprocessie werd meegedragen, kreeg er een ereplaats.

Ook staat er een afdruk van het schilderij van ‘A New Vergion’, in 1991 gemaakt door Mathieu Hamaekers. Dit origineel schilderij, op ware grootte, kan men trouwens bewonderen in de vitrine van het huis naast café ‘De Bierhemel’ langs de Venlosesteenweg (schuin tegenover de kerk).

Met dit initiatief hoopt de Ophovense pastorale werkgroep mensen de kans te geven om even stil te vallen bij Maria, om hun zorgen, verdriet, vreugde en dankbaarheid aan Maria toe te vertrouwen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.