Nieuwe provinciegriffier

Vlag Limburg België

Wim Schoepen (51) heeft zijn mandaat opgenomen als provinciegriffier of algemeen directeur van het provinciebestuur Limburg. Schoepen voltooide in 1990 zijn licentiaatsopleiding sociale en militaire wetenschappen aan de Koninklijke Militaire School in Brussel.

In 2007 behaalde hij er eveneens het masterdiploma politieke en militaire wetenschappen. Hij bouwde een rijke carrière uit als leidinggevende bij Defensie, meer bepaald bij de Luchtmacht. Tot april 2020 stuurde hij als commandant van de vlieggroep van de 1ste Wing (Bevekom) een team van 200 professionals aan. Daarnaast was hij het aanspreekpunt voor de nationale en internationale stakeholders van zijn organisatie en eerste contactpersoon voor het personeelsbeheer.

Zijn expertise op het vlak van het leiden en sturen van complexe organisaties en het uittekenen en implementeren van veranderingstrajecten, stimuleerde hem om, aansluitend op zijn militaire carrière te kiezen voor een nieuwe uitdaging binnen de provincie Limburg.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

2 reacties op “Nieuwe provinciegriffier”

  1. Redactie,
    Verkeerde Limburgse vlag bij het artikel.
    Het betreft hier Belgisch Limburg en niet Nederlands Limburg, tenzij Johan Tollenaere Belgisch Limburg heeft overgegeven aan Nederland, wat geen slechte zaak zou zijn 😉

  2. Dan nog is het de verkeerde vlag Erik Hoefnagels, wij zijn immers Vlamingen en niet wat u er van maakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.