Onthaalouder Suzanne uit Ophoven zet mama’s in de bloemetjes

Elke mama verdient een bloemetje met Moederdag! Onthaalouder Suzanne Maes uit Ophoven werkt sinds 2013 als onthaalouder voor Ferm Kinderopvang. Omwille van de corona-crisis komen niet alle kindjes naar de opvang. Suzanne wil moederdag niet onopgemerkt laten voorbij gaan.

Ze ging aan de slag met de aanwezige kindjes om een leuke attentie te maken. Ze vergeet de mama’s van de andere opvangkinderen niet. Suzanne zegt: “Ik vind dat élke mama een bloemetje verdient met moederdag. Dus in de loop van de week breng ik de attenties voor deze mama’s zelf aan huis.”

Suzanne kijkt ernaar uit om binnen een tijdje alle kinderen en ouders weer in de opvang te kunnen ontvangen! “

Foto: Rosita Quareme

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *