Papierophaling weer door Kinrooise verenigingen

Oud papier

Vorige week vrijdag heeft het crisiscentrum beslist dat verenigingen terug mogen rondgaan voor de huis-aan-huisophaling van papier en karton. Concreet betekent dat dat er op zaterdag 23 mei papier zal opgehaald worden in Ophoven. Op zaterdag 30 mei is Molenbeersel aan de beurt.

FC Maasland NoordOost zorgt voor de papierophaling in Ophoven. Die was vorig jaar en in de Kinrooi gids 2020 aangekondigd voor 16 mei maar werd in januari veranderd naar zaterdag 23 mei en kan dus nu zaterdag gewoon doorgaan.

Chiro Molenbeersel zou normaal gezien op 16 mei rondgaan maar toen mocht dit nog niet. Daarom organiseren ze op zaterdag 30 mei een vervangronde in Molenbeersel.

Fanfare de Vrijheidszonen heeft geen vervangronde gepland en zal de eerstvolgende ophaaldatum aanhouden. Dat betekent dat de eerstvolgende huis-aan-huisophaling van papier en karton voor Kinrooi op zaterdag 20 juni gepland is.

Wat de papier-en-kartonophaling in Kessenich en Geistingen betreft. Die zijn – wegens niet uitgevoerd door verenigingen – altijd de geplande data blijven volgen. Daar is op zaterdag 23 mei 2020 de eerstvolgende ophaalronde.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *