Bezoek winkels op sommige plekken massaal, meeste winkels kenden een rustige start

Alle winkels in België mochten vanochtend na enkele weken weer openen. Daarmee wordt de volgende fase van de versoepeling van de coronamaatregelen ingeluid. Vanochtend stonden er al voor 09.00 uur rijen mensen aan te schuiven bij diverse winkels. Op de meeste plekken in onze regio viel het echter mee.

Op diverse plekken was het bezoek van belangstellenden mondjesmaat, er waren enkele uitschieters:  In Maaseik waren enkele winkels bij Kloosterbempden waar het al erg druk was voordat de winkels openden. Hetzelfde beeld zag men in Bree. Toch wordt in deze regio gesproken over een rustig bezoek-moment.

Foto: Peter De Bruyn

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *