50én Maaseik start in september

September is de maand om naar uit te zien voor 50én Maaseik, dan wordt het nieuwe werkjaar gestart.

Beslist werd dat het lidgeld van 2020 wordt verlengd tot en met augustus 2021. In september wordt gestart met de volgende activiteiten: een wandelquiz doorheen Maaseik op woensdag 2 september, Kapellenfietsquiz rondom Maaseik op dinsdag 8 september, op dinsdag 24 september is er een daguitstap dwars door de Limburgen en van 13 tot en met 18 september gaat 50én Maaseik op vakantie in het Harzgebergte in Duitsland met max 30 deelnemers. ‘Veiligheid voorop’ is de leuze, maar ontspanning moet kunnen.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *