Anna Molen Keent opent de poort weer

Na een periode van bijna 3½ maand gedwongen rust als gevolg van covid-19, heropent de Anna Molen van Keent de poort van de molen weer. Vanaf 1 juli wordt de draad van de vaste wekelijkse en maandelijkse openstellingen op de molen weer opgepakt.

Dit betekent dat de molen weer iedere zaterdag geopend is en ook op de 1e zondag en 2e woensdagmiddag van de maand en verder regelmatig óók op de andere woensdagmiddagen.

Ook bezichtiging van de molen, met rondleiding door de molenaar of molengids, is weer mogelijk. Zij het wel met inachtneming van de geldende covid-19 regels.

Dat betekent dus wél molenbezoek maar anders dan iedereen gewend was. De molen als open huis waar mensen gezellig regelmatig kwamen binnenwandelen om even wat te kletsen, meel of honing te kopen of gewoon even een bak koffie te drinken, dat kan voorlopig niet meer. Ook in de Anna Molen moeten corona-regels in acht genomen worden en op de molen gelden dus de regels rond handhygiëne en social distancing.

Dat betekent éénrichtingsverkeer in de molen, een vaste looproute, tijdelijk een andere entree via de molenberg, maximum 10 bezoekers gelijktijdig binnen en uitleg, rondleiding door de molengids en demonstratie van het bedienen van de molen door de molenaar is ‘op afstand blijvend’.

De molen is iedere zaterdag open van 11.00 tot 16.00 uur. Zondag 5 juli van 13.30 tot 16.30 uur en woensdag 8 juli (2e woensdag van de maand) vanaf 13.30 uur. De molenwinkel is geopend tijdens de openingsuren van de molen.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *