Bibliotheek Kinrooi opent weer langzaam de deuren

Vanaf dinsdag 2 juni gaat de bib van Kinrooi voorzichtig terug open met een minimale dienstverlening. Van maandag tot vrijdag kan iedereen er dan terecht op de normale openingsuren. Mits bepaalde voorwaarden kan je zelf terug op zoek gaan naar boeken, tijdschriften en dvd’s.

De bibliotheek zal nog niet toegankelijk zijn als ontmoetingsplaats. Krantenlezers, studenten en computergebruikers kunnen er voorlopig nog niet terecht. Wie op zoek wil naar lees- of kijkvoer is welkom als men zich aan bepaalde voorwaarden voldoet.

Uitgeleend materiaal terugbrengen kan enkel via de boekengleuf buiten. De speciale afhaaldienst van de bib zal voorlopig nog verder gezet worden tot 30 juni. Het afhalen van die pakketten kan enkel buiten de openingsuren.

De bib is ervan overtuigd dat als iedereen zich aan deze afspraken houdt, dit een succes wordt en dat iedereen weer zelf zijn favoriete boeken/dvd’s kan kiezen in de bib.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.