Coronacrisis baart een exclusief koffiekoekje

De verplichte inactiviteit, plus de vele ongemakken, die het coronavirus met zich meebracht zette de hele samenleving op pauze. Nochtans heeft de lock-down ook positieve gevolgen. De nieuwe uitbater van ‘Het Uchterhoes’ in Stokkem brengt een nieuw koffiekoekje op de markt.

De heropening en de hervatting van de horeca-activiteiten is tegelijkertijd ook een nieuwe start. Het plots overlijden van de echtgenoot van de uitbaatster zette een domper op de goed lopende werking. Noodgedwongen diende naar een overnemer uitgekeken te worden. Opvallend snel bood zich een kandidaat aan en op 1 april jl. zou de nieuwe uitbaatster, Jennifer, starten. De maatregelen uitgewerkt door de Nationale Veiligheidsraad om het Covid 19-virus de kop in te drukken hield de deuren gesloten.

Voor de uitbaatster van ‘Het Uchterhoes’ een unieke gelegenheid om de instap degelijk voor te bereiden.

De heropening verliep origineel met de voorstelling van een exclusief koffiekoekje. De smaak en de inscriptie ‘Uchterhoes’ geven weliswaar een meerwaarde en een gezellig ‘thuisgevoel’.

Foto: Jean Pierre Yzermans

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *