KGS Bree-Beek gaat weer van start met voetbaltrainingen

Sinds 25 mei organiseert KGS Bree-Beek weer voetbaltrainingen voor zijn spelers. Uiteraard worden de geldende veiligheidsmaatregelen daarbij in acht genomen.

De Veiligheidsraad en Voetbal Vlaanderen versoepelden vorige week de coronamaatregelen voor sportclubs. Bij KGS Bree-Beek worden de trainingen op het kunstgrasveld tot en met 19 juni aangeboden aan de spelers vanaf U8 tot en met de U17 , dit één keer per week, dus in totaal vier keer. Inschrijven was wel verplicht.

De nodige richtlijnen rond hygiëne en de sociale distancing worden goed opgevolgd bij de voetbalploeg. Alle spelers en ouders zijn enorm blij, niet alleen voor het sportieve maar ook om hun vrienden nog eens te ontmoeten. “Het welbevinden van een speler staat bij onze familieclub hoog in het vaandel”, klinkt het. “We danken onze spelers en hun ouders voor de discipline bij het naleven van alle regels en onze trainers en medewerkers voor hun inzet, en dit op vrijwillige basis.”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *