Leuke spreuken in het straatbeeld van Maaseik

Stadhuis Maaseik gemeentehuis

De stad Maaseik heeft aan een kunstenares gevraagd om leuke spreuken te bedenken en om ze te tekenen op vensters van woningen en etalages in de centra van Maaseik, Neeroeteren en Opoeteren.

Onder de noemer ‘Fleur je buurt op met een leuke spreuk’ zet de stad Maaseik deze actie deze zomer en in het najaar op touw. Door mee te doen aan deze actie kan elke inwoner of handelaar in het centrum van Maaseik, Neeroeteren of Opoeteren in de komende weken een leuke spreuk in afwasbare krijtstift laten zetten op raam of etalage. Zo worden de woon- en winkelstraten in de stad opgefrist en hoopt het stadsbestuur om een glimlach op ieders gezicht te toveren. “Dit is nodig na de zware inspanningen die iedereen leverde in de bestrijding van het coronavirus Covid-19”, aldus schepen voor toerisme Myriam Giebens.

Wie wil meedoen bedenkt zelf een leuke spreuk, een fijne woordspeling, een deugddoende boodschap of quote en geeft toestemming aan de kunstenares om raam of etalage te gebruiken. Dit kan door een mail te sturen naar communicatie@maaseik.be, of online in te schrijven.

Wie zelf geen inspiratie heeft, kan toch meedoen. De kunstenares heeft een schat aan spreuken waaruit kan gekozen worden.

De spreuk is helemaal gratis. De deelnemer moet ze enkel laten staan tot einde november van dit jaar.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *