Politie arresteert vier winkeldieven in Maasmechelen

politie-lanaken-maasmechelen

Afgelopen zaterdag, 27 juni, omstreeks 17.00 uur werden vier winkeldieven uit Frankrijk gevat in een winkelcentrum in Maasmechelen. In hun wagen werden gestolen spullen, ter waarde van ca. 5.000 euro, uit acht verschillende winkels aangetroffen.

Alle personen werden gearresteerd door politie Lanaken-Maasmechelen en aan de vier verdachten werd door het parket Limburg een dagvaarding in snelrecht betekend. In het politiekantoor kregen zij meteen te horen dat zij zich op 23 juli 2020 moeten verantwoorden voor de rechter. Het gaat om een man van 52 jaar en drie twintigers (twee mannen en een vrouw).

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *