Samana Neeroeteren bedankt mantelzorgers

Dinsdag 23 juni was het de Dag van de Mantelzorg, een dag waarop de mensen die zorgen voor een ander centraal staan. De kernleden van Samana Neeroeteren maakten 115 geschenkjes die ze rondbrachten bij mantelzorgers die chronisch zieke mensen bijstaan.

Mantelzorgers zorgen dag in dag uit voor een persoon die hen nauw aan het hart ligt. Zij helpen regelmatig bij dagelijkse activiteiten zoals boodschappen, administratie, koken, vervoer en ontspanning. Zo kunnen de zorgbehoevenden langer in hun vertrouwde omgeving blijven wonen. Mantelzorgers verdienen het om ook zelf waardering te krijgen.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *