Werkzaamheden aan de N292 in Stramproy

Stramproy

In opdracht van de provincie Limburg wordt asfaltonderhoud uitgevoerd aan de N292, de Maaseikerweg, in Stramproy. De werkzaamheden worden uitgevoerd in het weekend, zodat de verkeershinder en overlast tot een minimum worden beperkt. Van vrijdag 26 juni 19.00 uur tot maandagochtend 29 juni 06.00 uur is de weg daarom afgesloten. In de week van tevoren zijn er al enkele kleinere werkzaamheden. De werkzaamheden worden uitgevoerd door KWS Infra.

Het doorgaand verkeer wordt omgeleid via de N292, N280, Rijksweg A2, N273 en een deel over de Belgische provinciale weg. Deze omleidingsroute wordt ter plekke via bewegwijzering aangegeven.

Voorafgaand aan het weekend zijn er voorbereidende werkzaamheden aan de rotonde N292/Bergerothweg. Deze werkzaamheden zijn in de nacht van maandag 22 juni op dinsdag 23 juni. Voor verkeer is er dan een omleidingsroute, via Savelveld – Bergerothweg – Wilhelminastraat – Molenweg. Dit wordt ter plekke aangegeven.

In diezelfde week, de week van maandag 22 juni tot en met vrijdag 26 juni worden overdag werkzaamheden uitgevoerd aan de putdeksels binnen de bebouwde kom (Stramproy). Het gaat om kleine, plaatselijke werkzaamheden waar verkeer minimale hinder van ondervindt.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Eén reactie op “Werkzaamheden aan de N292 in Stramproy”

 1. Daar kunnen ze hier in België nog wat van leren .
  Weekend afgesloten , ruim op voorhand geweten .
  Fatsoenlijke weg , en dit op 1 weekend .
  Hier zitten ze wat te prullen met emmertjes asfalt in 2020.
  Je moet eens rijden van Molenbeersel naar Kinrooi .
  Verschrikkelijk wat een weg na dat ze met emmertjes hebben liggen vullen .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.