Dilsen-Stokkem investeert in sport

De stad Dilsen-Stokkem maakt werk van een opwaardering van haar stedelijke sportinfrastructuur. In de sporthal van Dilsen worden er, in de oorspronkelijke hal, akoestische voorzetwanden geïnstalleerd. Eerder werd al een eerste wand op die manier aangepakt, nu volgt de rest van de wanden. Deze aanpassing, goed voor een investering van 70.000 euro, zorgt voor een betere geluidsdemping en een esthetische opwaardering van het geheel. De werken starten na het bouwverlof.

In Elen werden het dak en het zinkwerk van de sporthal vernieuwd, goed voor een investering van ruim 79.000 euro. Deze werken zijn inmiddels afgerond.

Daarnaast worden de komende weken diverse terreinverlichtingen aangepast en vervangen door LED-verlichting. Het gaat om de verlichtingen van de atletiekpiste in Elen, de tennispleinen in Dilsen en de voetbalterreinen in Elen en Stokkem. De stad heeft 165.000 euro uitgetrokken voor deze opdracht. Het stadsbestuur is blij deze duurzame en energiezuinige investering voor deze sportaccommodaties te kunnen realiseren.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.