Franca Eurlings-Tonnaer nieuwe president Koninklijke Harmonie van Thorn

De leden van de Koninklijke Harmonie van Thorn, ook bekend als de bokken van Thorn, hebben Franca Eurlings-Tonnaer tot voorzitter gekozen. Hiermee heeft de harmonie voor het eerst in de geschiedenis een vrouwelijke voorzitter.

Franca (40 jaar) is in augustus 25 jaar lid van de vereniging en volgt haar vader Frans Tonnaer op als voorzitter, met de eretitel ‘president’. Ze is opgegroeid in Thorn. Na 21 jaar in Maastricht te hebben gewoond, waar ze 13 jaar bestuurlijk actief was als raadslid, is ze sinds april dit jaar weer met haar man (die ook muzikant bij de KHT is) en kinderen gevestigd in Thorn.

Franca: “Ik heb zin om in samenwerking met de leden, vrienden en sympathisanten verder te bouwen aan een toekomstbestendige vereniging met een duidelijke basis in het dorp en binding met de regio, en sterke muzikale ambities op het hoogste niveau”.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *