Frituur Mullerhof uitgeroepen tot beste frituur van Kinrooi

Lezers van Het Nieuwsblad hebben Frituur Mullerhof uit Molenbeersel uitgeroepen tot beste frituur van de gemeente Kinrooi. Het is niet de eerste keer dat deze frituur het predicaat in ontvangst mag nemen. De zaak van Kurt Prikken maakt ook nog kans om de beste frituur van Vlaanderen te worden.

Meer dan 63.000 Vlamingen stemden de voorbije twee weken op hun favoriete frituur. Dat leverde in elke gemeente alvast een winnaar op, maar ook binnen elke provincie. De vijf frituren die binnen hun provincie de meeste stemmen haalden, krijgen deze week bezoek van een jury. Die zal het uiteindelijke oordeel vellen over wie zich een jaar lang de ‘Beste frituur van Vlaanderen’ mag noemen.

In de regio zijn ook diverse etablissementen uitgeroepen tot ‘beste Frituur’ van een gemeente. Voor de Stad Maaseik is de keuze gevallen op De Frietatleet in Maaseik. In Bree kreeg ’t Vol Bekske in Tongerlo het predicaat. Frituur Suzy uit Dilsen-Stokkem is in deze stad uitgeroepen tot beste frituur.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *