Man bedreigt postbediendes in Bree

Politie

In het postkantoor in de Hoogstraat in Bree werden woensdag 15 juli twee loketbediendes bedreigt. Niemand raakte gewond. Een 47-jarige man werd gearresteerd.

Woensdagnamiddag ontstond in het postkantoor in de Hoogstraat een geschil tussen een klant en twee loketbediendes. Een 47-jarige man uit Bree uitte enkele bedreigingen aan twee postbediende en verliet hierna het kantoor. Niemand raakte gewond.

Politie CARMA arresteerde de man aan zijn woning in Bree en werd voor verhoor overgebracht naar het politiecommissariaat. De verdachte werd na zijn verhoor voorgeleid bij de parketmagistraat met het oog op een snelle afhandeling. Deze besloot om bemiddeling en maatregelen op te leggen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.