Nieuw filiaal Kringwinkel Maasland in Dilsen

Op 1 oktober 2020 wordt de opening van een nieuwe kringwinkel in Dilsen-Stokkem verwacht. “Het is de zesde winkel in het werkingsgebied van Kringwinkel Maasland. We hebben een pand gehuurd van de familie Budé op de Burgemeester Henrylaan in Rotem (voormalige J&D Decor)” aldus Ghislain Vermassen, voorzitter van Kringwinkel Maasland.

Het pand is goed gelegen, heeft een eigen parking en veel ruimte.

Het stadsbestuur is erg opgetogen met de komst van de Kringwinkel. Schepen van Milieu en tevens ook lid van Raad van Bestuur van Kringwinkel Maasland, Ingrid Erlingen: “Het is fijn dat onze inwoners in eigen stad naar de Kringwinkel kunnen gaan om spullen te brengen en om hun aankopen te doen. Goederen krijgen een tweede leven en zo helpen we mee de afvalberg verminderen. Vaak kan je mooie spullen op de kop tikken in de Kringwinkel. Het is een mooi initiatief van circulaire economie dat perfect past binnen de doelstellingen van ons klimaatplan”.

“Naast het duurzaamheidsaspect neemt het aspect van tewerkstelling ook een belangrijke plaats in bij de werking van Kringwinkel Maasland” vult Ghislain Vermassen aan. “We verwachten dat we bijkomende (sociale) tewerkstelling voor 9 personen kunnen creëren”.

Kringwinkel Maasland telt momenteel 156 personeelsleden. De voorbereidingen lopen gestaag verder. “Het zou wel eens een uniek concept van kringwinkel kunnen worden maar dat onthullen we bij de opening” zegt Johan Vanherck, algemeen directeur, tot slot.

Foto: Fiel Cosemans

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Eén reactie op “Nieuw filiaal Kringwinkel Maasland in Dilsen”

 1. 24.02.2021
  Super, het is altijd de moeite er even binnen te lopen.
  Meeste zaken nog in goede, bruikbare staat. Personeel is altijd vriendelijk en behulpzaam.
  Verheug mij nu ook naast Bree, Maasmechelen, Opglabbeek en Maaseik, in Elen eens rond te neuzen
  in de Kringwinkel !
  Succes !
  Monique

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *