Politie neemt twee honden in Bree in beslag

Politie Carma

Politie CARMA nam vrijdag 3 juli een Berner Senner en een Pinxter in beslag op de Kanaallaan in Bree. De eigenaar kreeg vorige week reeds een verwittiging om de leefomstandigheden van de dieren aan te passen. Bij hercontrole bleek dat beide honden nog steeds in een onhygiënische en onveilige tuin moesten leven.

Er was alleen vervuild drinkwater en de vacht van de dieren was onverzorgd.

De dieren krijgen een tijdelijk onderkomen bij Dieren In Nood in Kinrooi. De politie stelt een PV voor inbreuken op de dierenwelzijnswet op en zal de eigenaar nog verhoren. De Inspectie Dierenwelzijn werd op de hoogte gebracht.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *