Start werken Vaesstraat en wijziging rijrichting Opitterstraat in Bree

Op 3 augustus 2020 starten de werken in de Hoogstraat in Bree. Het is dus tijdelijk niet mogelijk om het centrum van Bree via deze weg binnen te rijden. In plaats daarvan wijzigt de rijrichting in de Opitterstraat, zodat men op die manier het centrum kan bereiken.

De werken in de Vaesstraat starten vanaf 8 augustus 2020, onder voorbehoud van omstandigheden. De verharding wordt dan opgebroken en de nutsleidingen gaan vanaf 17 augustus hun werk doen. Inwoners en bezoekers kunnen hier lichte hinder van ondervinden. De bestratingswerken vinden plaats in de tweede helft van augustus. Parkeren kan niet in de straat tijdens deze werken, en de bereikbaarheid van garages of parkeerplaatsen kan tijdelijk moeilijk zijn. De straat blijft wel altijd bereikbaar via de Dekenijstraat.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *