FC Maasland NO hervat de trainingen

FC Maasland Noordoost Kinrooi voetbal

In goed overleg met het college van burgemeester en schepenen van de gemeente Kinrooi heeft voetbalclub FC Maasland NO besloten om alle trainingen van de ploeg te hervatten vanaf maandag 3 augustus. “Uiteraard gebeurt dit met in acht name van de nodige hygiënische maatregelen. Ook de kleedkamers mogen niet gebruikt worden”, aldus het bestuur.

De actuele situatie wordt zeer nauwlettend gevolgd door bestuur en jeugdbestuur. Daarnaast zal er wekelijks worden geëvalueerd. Wijzigingen in de huidige berichtgeving worden zo snel mogelijk doorgegeven.

“We doen er alles aan om voetbal te kunnen blijven aanbieden op een voor alle betrokkenen verantwoorde manier”, klinkt het bij de Kinrooise voetbalclub.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.