Kermis Molenbeersel gaat weer swingen

Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de opbouw van de kermis in Molenbeersel. Conform de richtlijnen die gelden wordt er gewerkt.

Hoewel de gemeente Kinrooi zelf geen randanimatie (blaasmuziek, sprookjesfiguren) voorziet, zolang verhoogde waakzaamheid geboden is, wordt er wel het een en ander georganiseerd. “We doen dit corona-proof. Belangstellenden moeten op voorhand reserveren omdat het aantal plaatsen beschikbaar is”, aldus organisator Mathieu Janssen.

‘De Stegel’ en Café ‘Molendorp’ pakken samen uit met een vol programma. Vrijdag 28 augustus is er een Lounch & Beach Party met DJ Boyd, van 20.00 tot 01.00 uur. “Er wordt gezorgd voor een barbecue, er is tappas èn een cocktailbar”, aldus de organisator.

Op zaterdag 29 augustus staat ‘Fever of Life’ in de feesttent, van 20.00 tot 01.00 uur. “Het wordt aanbevolen te reserveren, want vol is vol”, zo vervolgt Mathieu Janssen. In de feesttent zijn vanwege de geldende maatregelen slechts 200 plaatsen beschikbaar. “Voor 40 euro hebben mensen een all-in avond met breed amusement, drank, cocktails en fingerfood”, zo vertelt Janssen.

Terrazza @ De Stegel. Dat is de naam die men het programma zondag 30 augustus genoemd heeft. Vanaf 14.00 uur treden de DJ’s Lemmens & Wes op. “Tot 17.00 uur is dit ambiance met gratis fingerfood”, aldus Mathieu Janssen.
Vanaf 17.00 uur kunnen de aanwezigen genieten van een uitgebreid pasta- en pizza-buffet.
De formatie Totally Soul zal vanaf 18.00 uur hun opwachting in de feesttent maken en vanaf 21.00 uur is er een optreden van Slow Hands.

Maandag 31 augustus zal de kermis afterparty plaatsvinden. “Vanaf 17.00 uur is er ambiance met leuke muziek”, aldus Mathieu Janssen. “Er zijn gratis bitterballen en koffie met vlaai kost slechts €3,00”, zo vervolgt de organisator nog.

Een plaatsje reserveren kan via mail of via het nummer: 0494-50.96.28. “Dit kan ook via een what’s appje”, aldus Mathieu Janssen die afsluit met de mededeling dat reserveren wenselijk is om verzekerd te zijn van een plekje.

De feesttent tijdens de kermis in Molenbeersel staat bij ‘De Stegel’ in het dorp.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *