Kinroois oud gemeentearchivaris Mathieu Kunnen overleden

Op 69-jarige leeftijd is oud-gemeentearchivaris van de gemeente Kinrooi, Mathieu Kunnen, plotseling overleden.

Kunnen had een zwak voor archivering en was ook na zijn pensionering bedreven in zaken die met het verleden te maken hadden. Hij was bezieler van diverse genealogische instanties in Limburg. “Kunnen had een enorme kennis en ervaring”, aldus mede-bestuurders van genealogische organisaties.

Mathieu was de drijvende kracht achter veel genealogische projecten in Limburg, daarnaast was hij de hoofdredacteur van de Rode Leeuw. Ook stond Kunnen in het begin van de jaren tachtig aan de wieg van de succesvolle radiozender Radio Grensland en wist hij deze zender met anderen uit te bouwen tot een van de best-beluisterde vrije radio’s in Vlaanderen.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *