Topvolley Academy Mosa-RT slaat aan

Dat heel wat talentvolle volleyballers kiezen voor een volwaardig schooltraject in combinatie met topvolleybal bewijst het groot aantal inschrijvingen voor de Topvolley Academy van Campus Mosa-RT. De kandidaten voor dit unieke project komen niet alleen uit Limburg maar ook van buiten de provinciegrenzen en zelfs uit Wallonië.

Mosa-RT (Katholiek Secundair Onderwijs Maaseik-Kinrooi) is een school die voor deze unieke volleybalopleiding tijdens het middelbaar samenwerkt met JARACO LVL Ladies Volley Limburg en GREENYARD Maaseik, beide absolute top in Limburg en ver daarbuiten! Campus Mosa-RT heeft een vrij complete waaier aan studierichtingen te bieden en start dit schooljaar met de Topvolley Academy voor jongens en meisjes uit de 2e en 3e graad. Je kan uit alle studierichtingen kiezen in combinatie met volleybal.

Voor het volleybalpakket van 6 trainingsuren wordt de beste volleybalknowhow ingeschakeld: actieve samenwerking met Julien Van de Vyver (trainer JARACO LVL, eerder trainer Nederlandse belofteteam) en met Joel Banks (succestrainer GREENYARD Maaseik, 2x trainer van het jaar), terwijl Lore Gillis (Ex Yellow tiger, ex-trainer Topsportschool, kapitein JARACO LVL) de hoofdtrainer is.

Ben je een scholier van de 2de of 3de graad met een passie voor volleybal, die aanleg en vooral wilskracht heeft om deze droom waar te maken? Grijp dan je kans om deel te nemen aan de selectieproeven op 31 augustus en vul snel het intakeformulier in op de website.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *