Johan Keijers uit Stramproy maakt nog ‘hippe’ cd’s

CD’s nog van deze tijd? Een vaak gehoorde opmerking. Maar Stramproyenaar Johan Keijers zorgt ervoor dat het mogelijk is om projecten op CD te realiseren.

“De Music Group maakt CD’s in de rijk geoutilleerde cd perserij. Wij beschikken over heel wat jaar ervaring als het aankomt op het verzorgen van de meest uiteenlopende cd producties”, zo vertelt Keijers.

Keijers was eerder al de stuwende kracht achter een verzamel-CD van de populaire formatie The Classics.

Niet alleen kleine oplages maar ook grote hoeveelheden zijn mogelijk. “Kwaliteit is hetgeen we hoog in het vaandel dragen, want de kwaliteit moet goed zijn”, zo vervolgt Johan Keijers die onlangs weer een nieuw CD-project heeft afgerond, met muziek van Frits Rademacher en Sjef Diederen.

De Music Group is met haar eigen cd perserij natuurlijk niet de enige speler op de markt. Toch is Johan ervan overtuigd dat zij de concurrentieslag met andere partijen de meeste keren weten te winnen. “We zijn al heel lang zelfstandig en voeren alle werkzaamheden in eigen huis uit. Dat is een groot voordeel voor onze klanten, want zo hoeven zij niet met meerdere partijen in zee te gaan. En vanaf 2016 verzorgen we zelf ook al het drukwerk dat benodigd kan zijn voor een cd- of dvd-productie. Denk daarbij aan de inlay, de wallet en de hoesjes voor in een jewelcase”, zo vervolgt hij.

Momenteel is men bezig met een groot project: “We zijn bezig met het maken van de complete back catalogus van Telstar. Die catalogus bestaat uit muziek van bands en artiesten als Doe Maar, Toontje Lager, Henk Wijngaard, Massada, De Dijk, de Zangeres Zonder Naam, Normaal en nog vele andere artiesten. Exclusief voor Bol.com”, aldus de inwoner van Stramproy die straalt wanneer hij dit alles vertelt.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

5 reacties op “Johan Keijers uit Stramproy maakt nog ‘hippe’ cd’s”

 1. The Classics

  Wat een supermooie tijd.
  En wat een geweldige live band.
  De dvd is het bewijs.

  Bedankt
  Marco Spijker ( Heel )

  PS. Wat leuk dat deze items weer op cd en dvd verschijnen.

 2. Heel fijn
  ’t Huikske en loeende klokke op een cd

  Bedankt
  Mien Janssen ( Molenbeersel)

  PS De dvd en cd van de Classics heb ik ook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *