Eerste Limburgse UiTPAS-gemeente groeit uit tot eerste Limburgse UiTPAS-regio

Op zaterdag 5 september wordt UiTPAS Maasland gelanceerd. Maasmechelen, Dilsen-Stokkem en Lanaken slaan de handen in elkaar en vormen samen de eerste UiTPAS regio in Limburg. Dit zorgt er voor dat inwoners op meer plaatsten punten kunnen sparen en omruilvoordelen kunnen ruilen. Om de lancering te vieren worden er ijsjes uitgedeeld en gratis UitPASsen weggegeven.

Sinds 2014 is de UiTPAS een nieuw begrip in Maasmechelen en omstreken. Sinds de opstart zijn er meer dan 40 lokale organisaties aangesloten bij UiTPAS Maasmechelen. De UiTPAS is dé vrijetijdspas voor alle inwoners. Met een UiTPAS kan je punten sparen in je vrije tijd en die punten later omruilen voor leuke voordelen.

Vanaf zaterdag 5 september vormen stad Dilsen-Stokkem en gemeentes Lanaken en Maasmechelen samen UiTPAS Maasland. De bestaande UiTPAS gemeente Maasmechelen zal dus uitgebreid worden tot UiTPAS Maasland. Van bij de start zijn er maar liefst 70 partners en we hopen dat we het aantal partners de komende jaren alleen nog maar zal stijgen.

De UiTPAS is een spaar- en voordeelkaart voor iedereen, met deze pas worden uitstapjes in het Maasland nog leuker. Met de UiTPAS willen de drie gemeentebesturen vrijetijdsparticipatie bevorderen en meer inzetten op vrijetijdsbeleving in de eigen regio. UiTPAS-houders kunnen punten sparen aan een van onze UiTPAS-zuilen of tijdens evenementen. Deze punten kan je omruilen in diverse leuke voordelen. Al deze voordelen vind je op www.uitpasmaasland.be. Naast het punten sparen en punten omruilen geeft de UiTPAS bovendien automatisch en discreet korting aan mensen in armoede.

Vanaf 7 september kan je de UiTPAS aankopen aan verschillende verkoopbalies van de drie gemeentebesturen. Voor een UiTPAS betaal je €5, mensen met recht op verhoogde tegemoetkoming hebben recht op een UiTPAS aan €1.

Bij de aankoop van je UiTPAS krijg je al meteen heel wat leuke voordelen in onze regio: één gratis zwembeurt, één voorstelling aan abonnementstarief in de culturele centra van Lanaken en Maasmechelen, één gratis maaltijd in een van de drie lokale dienstencentra, één gratis ijsje op de nationale buitenspeeldag in Dilsen-Stokkem en Maasmechelen en zoveel meer. Bovendien krijgt elke pashouder 3 UiTPAS-punten die je meteen kan omruilen in nog meer voordelen.

De UiTPAS is een persoonlijke kaart, je koopt hem eenmalig en voor levenslang aan. Punten sparen en omruilen kan in de eigen regio maar ook in alle andere UiTPAS-gemeentes, -regio’s en -steden in heel Vlaanderen en Brussel. Ook niet-inwoners van het Maasland kunnen punten sparen en punten omruilen.

In de toekomst hoopt men de UiTPAS-regio uit te breiden naar het hele Maasland.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *