Ook Thorna | Cultura in de ban van Corona

Op zondag 8 maart jl. was het laatste Torna | Cultura-café 2020. Een week later ging Nederland op slot, ook wat culturele uitvoeringen betrof. Het coronavirus kreeg de wereld stevig in zijn ban. En helaas is het nog steeds niet onder controle en zijn de gevolgen ervan overal duidelijk merkbaar. Ondanks de recente versoepelingen is het opstarten van (binnen)activiteiten, vooral in de culturele sector, een hele klus.

De programmaraad van Torna | Cultura heeft in de afgelopen periode de koppen bij elkaar gestoken om de frequentie van de programmering in het nieuwe seizoen te bespreken. De conclusie is, dat in de loop van 2020 geen literair-culturele Cafés meer kunnen worden gehouden.

Zoals het er nu naar uitziet, kan wellicht op zondag 24 januari 2021 in aangepaste vorm van start worden gegaan. Door de beperking van het aantal bezoekers, wordt het programma van het cultureel-literair Café die middag twee keer ‘gedraaid’. Zodra daarover meer duidelijkheid bestaat, volgt nadere informatie. De mogelijkheid van het kopen van een passe-partout vervalt dit seizoen. De entree blijft gehandhaafd op € 6,00.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *