Ecologische vakantiewoning in Waterloos

Vrijdag 16 oktober was er een mini opening met een beperkt publiek bij vakantiewoning De Zilveren Maan in Waterloos.

De organisatoren dienden ook rekening te houden met Covid-19. De eigenaren, Manu en Lut, schetsten aan iedereen, met welke passie en hard werken, ze een plaats hebben gerealiseerd die toekomst gericht is en past in de omgeving van de natuur.

Een vakantiewoning die zo goed als energieneutraal is, want ze scoren voor de EPB normen -10, wat heel erg zuinig is. “Het is een troef voor het toerisme op ons grondgebied waar gezinnen of groepen zich kunnen onthaasten, zeker in deze moeilijke tijden”, was een gehoorde zin onder de aanwezigen, waaronder burgemeester Johan Tollenaere en schepen van toerisme Myriam Giebens.

Foto’s: Willy Stukken

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *