Pakjesautomaat Bpost in Bree

De Stad Bree krijgt een bpost pakjesautomaat van 70 lockers. Deze automaat staat aan de bib, op de Kloosterpoort 1. Dankzij de pakjesautomaat heeft iedereen de mogelijkheid de klok rond pakjes op te halen én te versturen.

Dankzij deze pakjesautomaat kunnen inwoners van Bree 24 uur per dag en 7 dagen op 7 een pakje afhalen. Bovendien is het afhalen van een pakje erg eenvoudig. Men scant aan de automaat de QR-code die men ontvangt van zodra het pakje geleverd is. De locker met de betreffende zending opent. Naast het afhalen van pakjes is ook verzenden mogelijk.

Verder worden leveringen bestemd voor één pakjesautomaat door de logistieke partner gebundeld en in één stop afgeleverd. Op die manier draagt dit project bij aan het verminderen van de uitstoot CO². “Hiermee biedt stad Bree alvast een gepast antwoord op de groeiende stroom van leveringen. De nieuwe pakjesautomaat kan worden gebruikt vanaf half oktober”, aldus burgemeester Liesbeth Van der Auwera van de Stad Bree.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *