Tour op Hope Bike Pro maakte een tussenstop in Neeroeteren

Geen Levenslopen 2020, maar wel een virtuele Levensloop Tour of Hope 2020. Onder het motto ‘Kanker slaapt niet…dus wij ook niet…wij bewegen…’ werd zondag 18 oktober een virtuele tour georganiseerd.

Eén van de vele initiatieven is de Tour of Hope Bike Pro. Een groepje getrainde fietsers onder leiding van Yvan Woutermaertens, werkzaam binnen Stichting tegen Kanker, fietsen door 38 Levensloopgemeenten in heel België, eentje hiervan is Maaseik en meer bepaald in Neeroeteren het Stadion De Borg.

Ze werden warm onthaald door Levensloopcomité Maaseik in aanwezigheid van Burgemeester Sofie Vandeweerd, schepen Edgard Stijven, schepen Guido Geusen en clown August die zorgde voor het entertainment.

Global Hero of Hope Mariëlle Bussels heette iedereen van harte welkom en feliciteerde de fietsploeg voor haar inzet om door weer en wind 1400 kilometer af te leggen. Na een korte speech van Burgemeester Sofie Vandeweerd, werd een mooi geschilderde Levensloopsteen van Maaseik overhandigd aan Yvan W. Deze steen reist mee door België en krijgt zijn eindbestemming in Brussel en zal daar een mooi plekje krijgen tussen al de andere kleurrijke Levensloopstenen van België, dit als symboliek voor verbondenheid en de kracht die er heerst tussen de verschillende Levenslopen.

Foto’s: Willy Stukken

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.