Burgemeester Tollenaere voor regionale coronamaatregelen

De burgemeester van Maaseik, Johan Tollenaere is voorstander van regelgeving per regio, op het gebied van coronamaatregelen. “Nu wordt per land gekeken, maar zeker in onze streek zou het verstandiger zijn om naar de regio te kijken”, zo vertelt hij.

In België worden, net zoals in Nederland, niet-essentiële reizen afgeraden. “Ik snap dit maar denk dat het gebruiken van gezond verstand prevaleert”, aldus Tollenaere bij L1. “Ik heb in de zomer wel eens gezegd dat het gevaarlijker is om naar Antwerpen te gaan dan naar Limburg. De regio Antwerpen was destijds code rood”, zo vertelt Tollenaere.

Uit onderzoek van de Universiteit van Maastricht blijkt dat Europese landen onderling niet goed samenwerken op het gebied van het coronavirus.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *