Geslaagde Sinterklaas-rondrit door de gemeente Kinrooi

De Sinterklaas-rondrit door de gemeente Kinrooi, zondag 29 november, is geslaagd te noemen. “We hebben veel kinderen zien lachen, zwaaien en roepen”, aldus initiator Patrick Vandeberg die ervoor zorgde dat een Piet met een strandbuggy door de gehele gemeente Kinrooi reed, met naast zich de Goedheiligman.

Het was een spontaan idee van Kinrooienaar Patrick Vandeberg. “Omdat het vanwege corona een vreemde periode is heb ik het idee opgepakt deze dag met de Goedheiligman door de gehele gemeente Kinrooi te gaan rijden”, zo vertelt de initiatiefnemer. “Aan de oproep om ‘corona-proof’ te zwaaien naar de Sint werd massaal gehoor gegeven. “Ik kan dan ook niet anders dan concluderen dat het een groot succes is geweest”, aldus Vandeberg.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *