Halfvastenstoet Maaseik gaat ook in 2021 niet door

De Maaseiker carnavalsvereniging ‘het Heilig Wammes’ heeft vandaag bekend gemaakt dat, onder druk van de slechte omstandigheden, ook alle carnavalsactiviteiten van het komende seizoen 2020-2021 te annuleren.

Prins Erik III en Jeugdprins Warg I blijven ‘in functie’, maar wel wordt medegedeeld dat alle activiteiten in de ijskast gezet worden. Vorst Eric Opdenakker sprak in maart dit jaar nog de hoop uit dat in 2021 de stoet doorgang zou vinden. “We hebben nu helaas anders moeten besluiten”, laat hij weten.

In maart dit jaar werd vanwege corona de Maaseiker Halfvastenstoet ook geannuleerd. Toen werd er een digitale stoet via sociale media georganiseerd. “We zullen dat dit jaar ook doen”, aldus de vorst van de Maaseiker carnavalsvereniging.

Foto: Wil Verhees

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *