Naast McDonald’s komt ook Jumbo naar Bree

De Nederlandse supermarktketen Jumbo komt binnen afzienbare tijd naar Bree toe. De wegenwerken bij de kleinhandelszone in Gerdingen zijn opgestart. In de zomer van 2017 werd al bekend dat fastfoodketen McDonald’s naar Bree zal komen.

Projectontwikkelaar Immo Bree is druk doende de site volgend jaar gereed te hebben, zo meldt Het Nieuwsblad. De handelszone zal vanaf de Bocholterkiezel lopen, van een Peugeot-garage tot aan Eurosport. Aan de andere kant, bij de Sportlaan, wil men een kleinhandelaarszone realiseren waar tien winkels zullen komen waarboven appartementen gerealiseerd zullen worden.

Jumbo opende vorig jaar zijn eerste drie winkels in België. Dit jaar komen er nog enkelen bij. De komst van de supermarkt naar Bree werd in december 2017 al aangekondigd, toen was echter nog niets definitief. Dat is nu wel. Bree volgt in 2021. Supermarktketen Jumbo heeft al vijftig contracten getekend voor Belgische winkels, verspreid over heel Vlaanderen. Dat zegt topman Frits van Eerd.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

3 reacties op “Naast McDonald’s komt ook Jumbo naar Bree”

  1. zijn de appartementen boven de winkel te koop en zo ja, welke vastgoedonderneming gaat zich daarmee bezig houden ?

  2. McDonald’s ba wat een zooi
    waar blijft KFC kip eet iedereen ik rijd er speciaal voor naar Aken want die in Heerlen en Roermond zijn echt niet wat het moet zijn
    en McDonald’s brrrrr wie eenmaal bij de BURGER KING in Duitsland is geweest weet wel beter daar kunnen Quick en McDonald’s niet aan tippen die moeten het hebben van hun vettige sauzen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *